Skip to main content
Nieuws

Oratie Cornelis Boersma 22 oktober

By oktober 14, 2021juni 16th, 2022No Comments

Oratie en symposium

Cornelis Boersma spreekt op vrijdag 22 oktober 2021 om 16.00 uur zijn oratie ‘Duurzame zorgtransformatie door ondernemerschap en innovatie’ uit bij de Open Universiteit in Heerlen (gebouw Pretoria). Aanmelden voor de oratie kan via ou.nl/uitnodiging. De oratie is online te volgen via ou.nl/live.

Voorafgaand aan de oratie, van 13.00 tot 16.00 uur, vindt het symposium ‘Investeren in innovatie voor een duurzame zorgformatie plaats’. Kijk voor het programma en aanmelden op ou.nl/uitnodiging. Aanmelden voor het symposium kan tot 15 oktober.

Over Cornelis Boersma
Cornelis Boersma (1978) promoveerde in 2009 aan de Rijksuniversiteit Groningen op het gebied van gezondheidseconomie en gezondheidszorgbeleid. Naast zijn internationale onderzoeks- en (corporate) ondernemerschapservaringen (onder meer bij GSK) is hij als wetenschapper, adviseur en ondernemer actief betrokken bij diverse (inter)nationale initiatieven, organisaties, netwerken en projecten op het gebied van de gezondheidszorg. In 2020 werd hij aangesteld als bijzonder hoogleraar Duurzame zorgtransformatie door ondernemerschap en innovatie bij de Open Universiteit. De leerstoel werd ingesteld in het kader van een samenwerking met VEROZ.