Summerschool

VEROZ en de Open Universiteit nodigen een selecte groep jonge, ambitieuze en getalenteerde mensen uit de zorg uit om deel te nemen aan de Summerschool. Een tweedaagsprogramma met overnachting waar je alle ins and outs leert kennen van de zorg. Toonaangevende sprekers zoals Arno Rutte, Carl Verheijen (Noaber Foundation) en vele anderen tonen unieke inzichten. Ook is er een Pitch-training en diverse workshops. Hoogleraren Prof. Daan Dohmen en Prof. Cornelis Boersma begeleiden de twee dagen

Bekijk het programma en meld je vandaag nog aan. FYI: door Corona is de datum tot nader order opgeschort. 
Aanmelden

YourMBA

Hieronder tref je de modules aan uit het YourMBA programma dat VEROZ samen met de Open Universiteit organiseert. Mogelijk zit er een interessant thema tussen die je helpt met je ontwikkeling als zorgprofessional.

Oriënteren op het Zorgveld

– afgerond

Met als doel het doorgronden van het complexe en dynamische zorgveld inclusief trends en ontwikkelingen, waardoor duidelijk wordt waar en hoe ondernemerschap en innovatie in de zorg bij kan dragen aan gezondheidszorg doelstellingen. Hier zullen ook de randvoorwaarden voor duurzaam succes aan de orde komen.

Bekijk aankomend programma

Financieren van de zorg

– Start 30 maart 2021.

Zorg in Nederland ook in de toekomst betaalbaar en toegankelijk te houden is cruciaal voor een gezonde maatschappij. Mede door demografische ontwikkelingen zoals vergrijzing staat het zorgstelsel al jaren onder druk, waardoor de urgentie van een aantal belangrijke vraagstukken alleen nog maar toeneemt. Hoe besteden we beschikbare financiële middelen zinvol? Hoe kunnen processen rondom zorginkoop en zorgverkoop zo efficiënt mogelijk worden ingericht? Hoe kunnen we het economisch effect van slimme zorgtechnologie in kaart brengen?

Meld je nu aan. 

Digitaal Ondernemerschap in de zorg

– Start 30 maart 2021.

Een digitale zorg-startup is dé droom van menig jonge ondernemer. En het realiseren van een virtuele kliniek of digitale zorgafdeling is hét toekomstbeeld van menig bestuurder in de zorg. Maar hoe kom je van idee tot bedrijf of nieuwe dienst? In deze cursus leer je de theorie om succesvol te kunnen ondernemen in de zorg én breng je deze direct in de praktijk onder leiding van succesvolle zorgondernemer en OU-hoogleraar Daan Dohmen. Met als hoogtepunt na 7 weken een presentatie van jouw bedrijfsplan aan een expert panel.

Meld je nu aan. 

Health Scale – up

– Start 31 mei 2021.

Veranderen is niet praten. Veranderen is doen. Hoe zorg je dat je van werken aan oplossingen voor uitdagingen in de zorg als organisatie klaar staat om de oplossing bij jouw opdrachtgever te implementeren.

Meld je nu aan. 

Voor vragen & aanmelden
Het team van ons YourMBA programma bestaat uit Saskia Heijnens, Jacqueline Wolfs en Loes Moritz. Zij zijn dagelijks bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur via:

  • e. You@ou.nl
  • t. +31 (0)45 5762777