VEROZ – OU

In samenwerking met de Open Universiteit biedt VEROZ een set aan activiteiten voor iedereen die wil bijdragen aan de kwaliteit, betaalbaarheid en toegankelijkheid van het zorgstelsel door het stimuleren van innovatie en ondernemerschap in de zorg.

Activiteiten

Maak kennis met ons programma aanbod en informeer bij het team van VEROZ en de OU naar de mogelijkheden.

YourMBA

– open toegankelijk

Professional Program Healthcare Management aan de Open Universiteit biedt inzicht in de mogelijkheden om de zorg te innoveren binnen de uitdagingen en kansen die het zorgveld biedt.

Bekijk het volledige programma

Zorginnovatie summerschool

– open toegankelijk/ selectieprocedure

VEROZ en de Open Universiteit organiseren twee maal per jaar een unieke tweedaagse voor ambitieuze talenten. Je ontmoet grote namen uit de zorg en gaat samen aan de slag met topics die er toe doen. 

Veroz Netwerk

– alleen voor leden

Voor velen begint ondernemerschap met een netwerk. Een netwerk waarin mensen elkaar ontmoeten, kennis maken en zo geïnspireerd raken. En waar verbindingen ontstaan die aanzetten tot het starten van nieuwe ondernemingen of ondernemerschap binnen bestaande organisaties.

Input CHEi

– alleen voor leden. 

Het Centre of Healthcare and Innovation kan worden gezien als een coalition of the doing: de theorie en de praktijk komen daar tezamen. VEROZ professional leden kunnen input leveren aan het centre.