06 254 757 15 bureau@veroz.nl
Selecteer een pagina

Het VEROZ-team feliciteert Job van Steenkiste, VEROZ-promovendus aan de OU, met zijn geweldige prestatie!
Job van Steenkiste, internist in opleiding en VEROZ-promovendus op ‘Digitale Transformatie van Zorg’ onder supervisie van Prof. Dr. Ir. Daan Dohmen en Prof. Dr. Cornelis Boersma aan de faculteit Managementwetenschappen van de Open Universiteit (OU) heeft op de PhD-dag van de OU een mooie prijs gewonnen. Onderdeel van deze dag was een ‘3-minuten-pitch’-competitie waaraan alle PhD-studenten (in- en extern) van de OU konden meedoen en waarin ze hun onderzoek in 3 minuten zo helder mogelijk moesten uiteenzetten. De pitch van Job over zijn onderzoek naar medische en organisatorische aspecten van hybride zorgpaden met gebruik van telemonitoring voor hypertensie (hoge bloeddruk) werd beloond met de 1e prijs. ‘Het is ontzettend leuk en mooi om deze waardering te krijgen, ik kreeg veel positieve reacties uit de zaal en ben uiteraard extra gemotiveerd om met dit mooie project verder te gaan’, aldus Job. Meer weten? Stuur een mail naar job.vansteenkiste@ou.nl of kijk op de LinkedIn-pagina van Job.